سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ساخت آهن آلات از آهن

آهن موضوع مطالعات پزشکی متعددی بوده است که برخی از آنها نشان می دهند که سطوح بالای آهن در خون ممکن است در واقع با افزایش خطر مشکلات قلبی عروقی مرتبط باشد. آه دارای کاربردهای متعددی از جمله در بدن و همچنین ساخت آهن آلات میباشد. برای ساخت آهن آلات از آهن استفاده میشود. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید کلیک کنید. جودیت ویلی روزت، پروفسور دپارتمان اپیدمیولوژی، می گوید: «برخی تحقیقات نشان می دهد افرادی که فریتین بیشتری در سیستم خون خود دارند و نشانگرهای آهن بیشتری در بدن دارند، ممکن است بیشتر در معرض خطر ابتلا به برخی بیماری های قلبی عروقی باشند. و سلامت جمعیت و گروه پزشکی در کالج پزشکی آلبرت اینشتین دانشگاه یشیو در نیویورک. Wylie-Rosett به Live Science گفت: "و اینکه آیا این باعث ایجاد خطر می شود یا یک نشانگر زیستی برای چیز دیگری است که در حال وقوع است، مشخص نیست." (فریتین نوعی پروتئین است که آهن را ذخیره می کند، در حالی که آزمایش فریتین میزان آهن موجود در خون شما را اندازه گیری می کند.)

 

در مطالعه ای بر روی بیش از 1900 مرد فنلاندی 42 تا 60 ساله که در سال 1992 در ژورنال Circulation منتشر شد، محققان به ارتباط بین سطوح بالای آهن و افزایش خطر حمله قلبی پی بردند. در یک مطالعه جدیدتر که در ژانویه 2014 به صورت آنلاین در مجله تغذیه منتشر شد، محققان دریافتند که آهن هِم موجود در گوشت، خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را تا 57 درصد افزایش می‌دهد، اما چنین ارتباطی بین آهن غیرهم و آهن یافت نشد. خطر بیماری عروق کرونر قلب

 

جالب اینجاست که تحقیقات اخیر انباشته شدن آهن در مغز را با بیماری آلزایمر نیز مرتبط دانسته است. در مطالعه ای که در آگوست 2013 در مجله بیماری آلزایمر منتشر شد، محققان دریافتند که میزان آهن در هیپوکامپ - ناحیه ای از مغز که با شکل گیری خاطرات مرتبط است - افزایش یافته و با آسیب بافتی در ناحیه هیپوکامپ در افراد مرتبط است. با بیماری آلزایمر، اما در افراد مسن سالم نه.

 

دکتر جورج بارتزوکیس، استاد روانپزشکی، نویسنده این مطالعه، می‌گوید: «انباشته شدن آهن در مغز ممکن است تحت تأثیر عوامل محیطی اصلاح شود، مانند میزان مصرف گوشت قرمز و مکمل‌های غذایی آهن و در زنان، انجام هیسترکتومی قبل از یائسگی. در موسسه Semel برای علوم اعصاب و رفتار انسانی در UCLA، در بیانیه ای گفت.

بر اساس مطالعه‌ای که در سال 2017 توسط گروهی از محققان استرالیایی در مجله تحقیقات روانپزشکی منتشر شد، کمبود آهن با افسردگی نیز مرتبط است. محققان دریافتند که اگرچه ارتباطی بین سطح آهن در جریان خون و اندازه گیری افسردگی وجود دارد، اما هیچ مدرکی دال بر رابطه ژنتیکی بین این دو وجود ندارد. محققان از داده‌های موجود از مطالعات دوقلو استفاده کردند و عوامل مختلفی را در حین مقایسه دوقلوهای نوجوان با دوقلوهای بالغ بررسی کردند. ارتباط بین سطح آهن و افسردگی به احتمال زیاد در دوره‌هایی مشاهده می‌شود که بدن به مقادیر بیشتری آهن نیاز دارد، مانند جهش‌های رشد.

 

یک مقاله در سال 2017 (بازشده در برگه جدید) که توسط یک گروه تحقیقاتی از ایران در مجله تغذیه اروپایی منتشر شد، مطالعه‌ای را شرح داد که در آن مکمل‌های آهن به مادران تازه وارد و غیر کم خون مبتلا به افسردگی پس از زایمان (PPD) داده شد. گروهی متشکل از 70 زن کارآزمایی دوسوکور را یک هفته پس از زایمان آغاز کردند و علائم PPD شش هفته بعد با هم مقایسه شدند. گروهی که مکمل آهن مصرف می کردند نسبت به گروهی که دارونما مصرف می کردند، بهبود قابل توجهی در علائم PPD داشتند.

http://cardpaper.blogfa.com/post/21